Puna Jonë


SHOQATA SHQIPTARE E BANKAVE

Raporti Vjetor Shoqata Shqiptare e Bankave.

Çdo vit, AAB ka një detyrim ligjor për të publikuar të dhënat më të rëndësishme të biznesit si Raporti Vjetor në kopje fizike. Dhe, për vitin që lamë pas, ata kishin më shumë se disa arsye për ta realizuar atë me kënaqësi.


Lexo më shumë

NIVEA

Qendra e Kujdesit të lëkurës NIVEA- Aktivitet BTL

30 Vjet eksperiencë në fushën e kudjesit të fytyrës. Mbi 130 vjet përvojë në prodhimin e produkteve për lëkurën dhe kudjesit të së bukurës, kujdesi i fytyrës NIVEA është frymëzuar nga mënyra se si funksionon lëkura. NIVEA njeh saktësisht atë çka lëkura ka nevojë.


Lexo më shumë

NIVEA

"Magic Moments" limited edition creme

Përrallat e NIVEA-s janë të bazuara në histori që tregojnë vlerat bazë të NIVEA-s, thjeshtësinë, kujdesin, kurajon, besimin dhe familjen.

Secila histori është hartuar me kujdes për të qenë tërheqëse dhe argëtuese, por ato  gjithashtu kanë një mesazh të rëndësishëm. Historitë janë hartuar në mënyrë të tillë që të dyja palët, prindërit dhe fëmijët, ta shijojnë leximin. 


Lexo më shumë

ALBANIA LEASING

Albania Leasing

Leasing është  bazuar në një koncept të rëndësishëm :

“ Fitimi krijohet nëpërmjet përdorimit të aseteve dhe jo domosdoshmërisht nga pronësia e tij”


Lexo më shumë

SHOQATA SHQIPTARE E BANKAVE

Revista Bankieri

Qëllimi kryesor i Revistës Bankieri është që të ofrojë një informacion të vlefshëm dhe cilësor për bankat dhe sektorin financiar.  Ky publikim është projektuar në mënyrë të tillë që mesazhet dhe analizat finaciare të ekspertëve të financës, të lexohen sa më qartë,  nga të gjithë.


Lexo më shumë

BKT

Shtëpia ime e re - BKT Innovate CL

Të kesh në pronësi një shtëpi, është një provë  e vërtetë pavarësie për të rriturit, BKT respekton nevojat e klientëve.


Lexo më shumë

BKT

90 Vjet

Si mund ta festojmë siç duhet 90 vjetorin e bankës më të madhe në Shqipëri ?

E pra, ne kemi projektuar një fletpalosje të veçantë për përvjetorin e veçantë.


Lexo më shumë

BKT

Deposita Matrushka

Një nga produktet kryesore të bankës, meriton një komunikim të veçantë, sidomos kur emri i saj tingëllon shumë familjar.


Lexo më shumë

BKT

Aplikacioni Celular - BKT SMART

Banka gjithmonë në dorën tuaj.

Teknologjitë Dixhitale janë duke u bërë një pjesë integrale e jetës sonë.

Ndryshimet radikale në  ekspozimin  e përdoruesve të teknologjisë së fundit, bën të mundur që bankat të përqafojnë teknologjinë e re.


Lexo më shumë

Whirlpool

Eventi Indesit & Hotpoint

Prezantimi i markave Indesit & Hotpoint: Prezantimi i pajisjeve me dizajnin dhe teknologjinë më të lartë.  Në një hapsirë të veçantë pajisjet më të fundit të Whirlpool.

Prezantimi u pasua nga një mbrëmje argëtuese, festë me muzikë live nga grupi muzikor ALAR.


Lexo më shumë

EUROSIG

Raporti Vjetor

Raporti vjetor është ndër dokumentet më të rëndësishëm, që një kompani  duhet të përgatisë në fund të çdo viti financiar. Ndërkohë që përgatitja dhe prodhimi i një pune të tillë, për shumë kompani është thjesht një formalitet, për Eurosig është një përkushtim i të gjithë stafit, të cilët tregojnë më shumë rreth përditshmërisë, drejt mbylljes së vitit, duke treguar një pikëpamje ndryshe rreth gjithë kësaj.


Lexo më shumë

SHOQATA SHQIPTARE E BANKAVE

Raporti CSR 2015 – Banka për Shoqërinë

Çdo vit AAB publikon raportin CSR, por për herë të parë, ky botim përpiqet të prezantojë aktivitetet e bankave në kuadrin e CSR-së, në bazë të 17 objektivave të zhvillimit të qëndrueshëm, miratuar në 2015 nga Kombet e Bashkuara.


Lexo më shumë

BIG MARKET

Website

Kur bëhet fjalë për hartimin e faqes tuaj të websit-it, ka disa gjëra të ndryshme që duhet të keni parasysh. Mënyra se si websit-i juaj duket, në thelb përbën impresionin  e parë në lidhje me nëse ju do të jeni të aftë ti tërhiqni  përdoruesit e faqes  tuaj.


Lexo më shumë

Rruga Nikolla Tupe 15/3
Tiranë,
Shqipëri

Contact:
T +355 45 605 955
office@fcbafirma.al

 

Feeling social?
Facebook