BKT

Aplikacioni Celular - BKT SMART


Ndonjëherë procedurat e bankave, janë humbje kohe dhe të mërzitshme gjithashtu. Konsumatorët kanë një jetë dinamike dhe shumë të ngarkuar, koha është shumë e çmuar për ta dhe ata irritohen shumë nga pritja në rradhë nëpër banka  apo të merren me shkresa.

Sfida kryesore e agjensisë është për të krijuar një material, i cili do të jetë tërheqës në pamje dhe mjaftueshëm i qartë, duke lënë të kuptojë që përdorimi i shërbimit është i lehtë dhe i besueshëm. Kjo i bën përdoruesit të kuptojnë potencialin, dhe kanë udhëzime efikase dhe të qarta për përdorimin e shërbimeve bankare. Ne shpresojmë të kemi arritur me  sukses në depërtimin e kësaj teme në mënyrën më të përshtatshme dhe moderne sa i takon dizajnit.

Rruga Nikolla Tupe 15/3
Tiranë,
Shqipëri

Contact:
T +355 45 605 955
office@fcbafirma.al

 

Feeling social?
Facebook