Njerëzit tanë

Nëse do të ishit një ngjyrë, çfarë ngjyre do të ishit? Si një person, dhe si një markë? E zezë ose blu ... e kuqe,e gjelbër apo e verdhë? Pesëdhjetë hijet e grisë apo ngjyrë vjollcë? Kjo nuk ka rëndësi. E rëndësishme është vetëm që ne ta ngjyrosim këtë botë dhe ta bëjmë atë më të mirë në një mënyrë të re, unike.


Rruga Nikolla Tupe 15/3
Tiranë,
Shqipëri

Contact:
T +355 45 605 955
office@fcbafirma.al

 

Feeling social?
Facebook