Kush jemi

NIVEA

Qendra e Kujdesit të lëkurës NIVEA- Aktivitet BTL

30 Vjet eksperiencë në fushën e kudjesit të fytyrës. Mbi 130 vjet përvojë në prodhimin e produkteve për lëkurën dhe kudjesit të së bukurës, kujdesi i fytyrës NIVEA është frymëzuar nga mënyra se si funksionon lëkura. NIVEA njeh saktësisht atë çka lëkura ka nevojë.


Lexo më shumë

NIVEA

"Magic Moments" limited edition creme

Përrallat e NIVEA-s janë të bazuara në histori që tregojnë vlerat bazë të NIVEA-s, thjeshtësinë, kujdesin, kurajon, besimin dhe familjen.

Secila histori është hartuar me kujdes për të qenë tërheqëse dhe argëtuese, por ato  gjithashtu kanë një mesazh të rëndësishëm. Historitë janë hartuar në mënyrë të tillë që të dyja palët, prindërit dhe fëmijët, ta shijojnë leximin. 


Lexo më shumë

Klientët

Në mesin e klientëve tanë ju do të gjeni markat më të famshme globale, por edhe ato që do të bëhen të famshme në qytetin e tyre, vendin apo rajonin. Dhe ne i duam të gjithë në mënyrë të barabartë.

Dhe kur ju e doni dikë, atëherë kujdeseni dhe jeni krenarë për të. çdo ditë.


Shihni logot

Rruga Nikolla Tupe 15/3
Tiranë,
Shqipëri

Contact:
T +355 45 605 955
office@fcbafirma.al

 

Feeling social?
Facebook