BKT

90 Vjet


 “90 VJET ME JU”  është projektuar me mesazhe të qarta duke treguar të gjitha punët dhe arritjet,  sepse përvoja është dije për ata, të cilët kujtojnë  rrënjët e tyre.

Rruga Nikolla Tupe 15/3
Tiranë,
Shqipëri

Contact:
T +355 45 605 955
office@fcbafirma.al

 

Feeling social?
Facebook