EUROSIG

Raporti Vjetor


Raporti është projektuar për të qenë absolutisht gjithpërfshirës dhe është një pjesë që përmban informacione për njerëzit që i janë përkushtuar kompanisë dhe konsumatorëve.

Raporti është një pjesë e angazhuar për ndërtimin e markës, e cila është projektuar në mënyrë të përkryer.

Rruga Nikolla Tupe 15/3
Tiranë,
Shqipëri

Contact:
T +355 45 605 955
office@fcbafirma.al

 

Feeling social?
Facebook