NIVEA

"Magic Moments" limited edition creme


Një nga momentet më të afërta dhe më përkujdesëse ndërmjet një prindi dhe fëmijës është kur vendos një fëmijë për të fjetur gjumë.

Çelësi kryesor i këtij momenti, është historia e treguar nga prindi për fëmijën, i cili i çon të dy ata në një botë magjike dhe të mrekullueshme dhe kjo është një përkujdesje dhe qetësim për fëmijën.  

Detyra e Agjencisë :

Modelet BTL të broshurave në librari, dyqanet e librave për fëmijë, fëmijët e teatrove dhe fëmijët e terreneve sportive. Çdo fëmijë merr dy përralla NIVEA dhe një krem NIVEA mini.

Rruga Nikolla Tupe 15/3
Tiranë,
Shqipëri

Contact:
T +355 45 605 955
office@fcbafirma.al

 

Feeling social?
Facebook