BKT

Deposita Matrushka


Matrushka është një lloj i ri  depozitimi për produktin 6 vjeçar të BKT.

Duke qenë se kukullat Matrushka janë dizenjuar të ndjekin një temë të caktuar, tradicionalisht paraqitja e jashtme është një grua, e veshur me një sarafan, një fustan tradicional rus, i gjatë dhe pa formë, të njëjtën gjë jemi përpjekur të ruajmë dhe ne, në komunikimin tonë.

Rruga Nikolla Tupe 15/3
Tiranë,
Shqipëri

Contact:
T +355 45 605 955
office@fcbafirma.al

 

Feeling social?
Facebook