Whirlpool

Eventi Indesit & Hotpoint


Ideja ishte që të mos kishim një prezantim standart të produkteve, por për të përjetuar një udhëtim  të përdorimit të pajisjeve. Në fakt, u ftuan të gjithë partnerët tregtarë  në Indesit home dhe i gjithë eventi u pasqyrua si një atmosferë e ngrohtë shtëpie.

Eventi u zhvillua në Hotel Tirana International

Rruga Nikolla Tupe 15/3
Tiranë,
Shqipëri

Contact:
T +355 45 605 955
office@fcbafirma.al

 

Feeling social?
Facebook