NIVEA

Qendra e Kujdesit të lëkurës NIVEA- Aktivitet BTL


Detyra jonë është të krijojmë një qendër skanimi për fytyrën, duke përdorur skanerin, ne përcaktojmë gjëndjen aktuale të lëkurës- nivelin e hidratimit/ hidratimin, yndyrën e lëkurës dhe butësinë/ vrazhdësinë e lëkurës.

Ne përcaktojmë tipologjinë e lëkurës konkretisht : normale, e thatë/e ndjeshme, ose e undryshme.

Në fund, sipas rezultateve, - produktin e duhur/ e përshtatshëm të rekomanduar për konsumatorin.

Rruga Nikolla Tupe 15/3
Tiranë,
Shqipëri

Contact:
T +355 45 605 955
office@fcbafirma.al

 

Feeling social?
Facebook