BIG MARKET

Website


Thelbi i këtij procesi është që të bëjmë një faqe interneti, e cila të ketë  një pamje të bukur, lehtësisht të aksesueshme dhe të ketë karakteristika të thjeshta dhe të rrjedhshme për navigimin.

Qëllimi kryesor është zgjedhja e një layout-i, i cili do të vendosë se si do të duket websit-i nga pikëpamja e vizitorit.

Nikolla Tupe Street 15/3
Tirana,
Albania

Contact:
T +355 45 605 955
office@fcbafirma.al

 

Feeling social?
Facebook